Fiskare eller snögubbe? 2010-02-19

05:30 ringde väckarklockan & det var då dags att stiga upp för att göra sig i ordning för ett pimpel pass på sjön visten. 
Det var segt att ta sig ur sängen men efter mycket om & men så kom jag upp & gick ut & åt frukost. Av en ren slump rullar jag upp i köket & tittar ut, Det blåser & snön viner som linan i vinden.

Äventyret hade bara börjat, 07:00 var vi på skolan & lastade in alla saker vi skulle ha med oss för dagen, mat, utrustning & självklart glada miner & hopp om mycket fisk.
Väl framme så delade vi in oss i 3 grupper om 6 i varje & delade upp utrustning som skulle bäras ut till den stora ön någonstans ute på sjön i den yrande snön.

Vi fick äran är dra den stora tunga pulkan med grillen, maten & annan utrustning & det var riktigt tungt. med ca 50 cm snö under fötterna plumsade vi ut på sjön & ut mot ön, djupa, kalla & frustrerande andetag hördes från alla håll. Stön & stånk, men vi gav oss inte. 

ca 30 minuter senare var vi ute & äntligen kunde vi börja fiska, vi lodade djup för att hitta djupkanten & fisket var igång, Man kunde nästan tro att julen var på väg tillbaka, Överallt satt fiskare eller kanske snögubbar? 

Den bitande kyliga vinden skar i ansiktet så fort man rörde på sig men vad gör man inte för att få fisken på fall?

Dagen slutade med en fin gädda på ca 3 kg & ett par fina Abborrar på mellan 3-6 Hg!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Om

Min profilbild

Daniel Jarl

Jag är en kille på 19 år som brunnit för fisket hela mitt liv. Flugfisket är det som står mig närmast och jag är alltid på jakt efter nya vatten att slänga flugan i. Just nu studerar jag sista terminen på sportfiskeAkademin i Forshaga, En 3 årig utbildning inom sportfiskebranschen som har givit mig bred kunskap inom allt som har med sportfiske att göra.